Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, на якій було розглянуто проєкт бюджету Заболотівської селищної ради на 2022 рік.

  • 841

Фото без описуНапередодні восьмої сесії Заболотівської селищної ради, 20 грудня 2021 року відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

В засіданні комісії взяли участь селищний голова Петро Маліборський, керуючий справами виконавчого комітету селищної ради Дмитро Савич та начальники відділів селищної ради.

До плану роботи комісії було включено ряд питань, зокрема розглянули проєкт бюджету Заболотівської селищної ради на 2022 рік. Начальник фінансового відділу Ігор Печенюк ознайомив присутніх із статтями дохідної та видаткової частини бюджету громади, змінами в законодавстві та механізмами фінансування галузей у наступному році.

Крім того розглянуто питання виконання селищного бюджету за 9 місяців 2021 року та внесення змін до рішення селищної ради від 24.12.2021р. №52-2/2020 «Про бюджет Заболотівської селищної ради на 2021 рік».

За результатами обговорення всі питання порядку денного було розглянуто та рекомендовано винести на розгляд восьмої сесії селищної ради.

Фото без описуФото без опису