ВІДБУЛАСЬ ЧЕРГОВА СЕСІЯ ЗАБОЛОТІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

  • 720

Фото без опису23 грудня 2021 року  відбулось засідання восьмої сесії Заболотівської селищної ради VIII демократичного скликання. У ході засідання обговорено та прийнято ряд рішень, зокрема: прийнято бюджет Заболотівської територіальної громади на 2022 рік - доповідав Ігор Печенюк - начальник фінансового відділу селищної ради; затверджено комплексну програму соціальної підтримки населення, захисту прав дітей, надання соціальних послуг жителям територіальної громада на 2022-2025 роки - доповідав Роман Чорнописький - начальник відділу соціального забезпечення населення та захисту прав дітей.

Щодо прийняття Програми зовнішнього освітлення населених пунктів Заболотівської територіальної громади до 2025 року доповів Роман Кінаш – начальник відділу економічного розвитку, житлово-комунального та дорожнього господарства апарату селищної ради.

Проголосовано та підтримано рішення, щодо присвоєння імені Петра Коржа Зібранівській гімназії, про що доповіла Іванна Марчук - начальник відділу освіти, молодіжної політики та спорту.

Щодо рішення «Про заснування премії імені Ярослава Барнича» виступила та доповіла Оксана Прокоп’юк – заступник селищного голови.

А також прийнято рішення «Про план роботи селищної ради на 2022 рік», про що доповідала Світлана Каралаш - секретар селищної ради та ряд інших питань.

Про надання дозволу на розроблення детальних планів територій в Заболотівській територіальній громаді доповідав Іван Николаїшин – начальник відділу містобудування, просторового планування, архітектури та капітального будівництва.

Доповіді до рішень, що стосувались затвердження проєктів щодо відведення земельних ділянок, затвердження технічних документацій, надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою, щодо відведення земельних ділянок, передачу у власність громадянам ділянок, що знаходяться на території Заболотівської територіальної громади, заслухано від Олександри Савчук - начальника відділу земельних відносин апарату селищної ради.

Обговорено ряд інших питань від депутатів селищної ради. Селищний голова Петро Маліборський подякував всім за спільну роботу.

Фото без опису

Фото без опису