Про проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів

  • 387

Фото без описуВідповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2011 року № 1173 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів», виконавчим комітетом Заболотівської селищної ради прийнято рішення від 30 листопада 2021 року «Про проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів».

Оголошення та умови проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів опубліковано 10 грудня 2021 року в газеті «Вісник Заболотова» та розміщене на офіційному веб-сайті Заболотівської селищної ради.

Для участі в конкурсі зареєстровано 2 пропозиції, які надійшли:

  •   від ТОВ «АВЕ Івано-Франківськ»;
  •   від ФОП  Максимюк Іван Іванович.

11 січня 2022 року в залі засідань селищної ради проведено засідання конкурсної комісії з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Заболотівської селищної територіальної громади, на якому відбулося розкриття конвертів з пропозиціями, яке проведено в присутності учасників конкурсу та уповноважених ними осіб.

До участі були допущені обидві конкурсні пропозиції.

За результатами, конкурсною комісією за критеріями відповідності конкурсних пропозицій кваліфікаційним вимогам, встановленими у конкурсній документації переможцем визначено ТОВ «АВЕ Івано-Франківськ».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису