Відбулось засідання виконавчого комітету Заболотівської селищної ради

  • 784

Фото без описуСьогодні, 7 лютого 2022 року в приміщенні селищної ради під керівництвом селищного голови Петра Маліборського відбулось засідання виконавчого комітету, на якому розглянуто, обговорено та прийнято рішення по ряду важливих питань.  

Зокрема йшлося про охорону майнових прав малолітніх дітей, про надання одноразової грошової допомоги громадянам громади, про що  доповів Роман Чорнописький – начальник відділу соціального забезпечення та захисту прав дітей.

Про надання в оренду без проведення аукціону частини приміщення котельні господарського корпусу – 105,49 м.кв. (вул. Хмельницького, 10)  та котельні і  насосної станції терапевтичного та пологового відділення- 23,2 м.кв. – (вул. Відродження, 14 ) КНП ЗСР «Заболотівська багатопрофільна лікарня»  доповів Іван Рурик – заступник начальника відділу економічного розвитку, житлово-комунального та дорожнього господарства з питань комунальної власності.

Про встановлення тарифу на теплову енергію та встановлення тарифу на вивезення побутових відходів на території громади доповів Роман Кінаш – начальник відділу економічного розвитку, житлово-комунального та дорожнього господарства.

Щодо розробки проекту благоустрою частини вулиці Відродження в селищі Заболотів доповів Іван Николаїшин – начальник відділу містобудування, просторового планування, архітектури та капітального будівництва.

Керуючий справими  (секретар) виконавчого  комітету селищної ради  Дмитро Савич доповів :

  • про затвердження тарифу на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення;
  • про затвердження актів обстеження земельних насаджень на території Заболотівської селищної ради;
  • про покладання обов’язків із проведенням державної реєстрації актів цивільного стану;
  • про затвердження збереження кабельних ліній електрозв’язку на території селищної ради.

А також Віра Косович – інспектор-методист відділу культури, духовності та туризму  доповіла про затвердження планів заходів з відзначення визначних дат.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису