Протидія кібербулінгу та кібергрумінгу в Україні

  • 408

Фото без описуЗ нагоди відзначення 8 лютого 2022 року Дня безпечного Інтернету завідувач сектору «Снятинське бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги Коломийського МЦ з надання БВПД Вікторія Лазаренко-Гаїна провела правопросвітницький захід для учнів 7-10 класів Іллінецької ЗОШ І-ІІІ ступенів спільно з інспектором ювенальної превенції Коломийського районного відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області Оксаною Пожоджук.

 

Тема заходу: «Протидія кібербулінгу та кібергрумінгу в Україні».

 

Останнім часом інтернет є одним з найважливіших інструменів не тільки для спілкування дітей, але й для навчання. Тому сучасні діти проводять значну кількість часу в соціальних мережах та інших інформаційних просторах інтернету.

 

Проте є багато небезпек з якими діти можуть зіткнутися і не завжди знають, які впоратися з різними видами загроз, які виникають в мережі.

Саме про це ми сьогодні поспілкувались. Приємно відмітити, що учні з великою активністю приймали участь в обговоренні даної тематики, задавали питання і наводили приклади ситуацій, які в них виникали.

На завершення кожен отримав інформаційний буклет з контактними даними сектору «Снятинське бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги, куди вони завжди зможуть звернутися за захистом своїх прав.

Фото без опису

Фото без опису