Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади

  • 530

Фото без описуСьогодні, 10 лютого 2022 року, в приміщенні Заболотівської селищної ради відбувся конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу культури, духовності та туризму. До участі в конкурсі було допущено трьох кандидатів, а саме: Фроляк Мар'яну Василівну, Фризюк Надію Володимирівну та Равлюк Марію Дмитрівну.

До складу конкурсної комісії входять: Прокоп'юк Оксана Іванівна  - заступник селищного голови (голова конкурсної комісії),Кушнір Ірина Миколаївна - головний спеціаліст з кадрової роботи (секретар екзаменаційної комісії), Савич Дмитро Михайлович - керуючий справами виконавчого комітету Заболотівської селичної ради, Шевченко Тетяна Володимирівна - головний спеціаліст правової та кадрової роботи апарату селищної ради, Косович Віра Петрівна - інспектор-методист відділу культури, духовності та туризму.

Кандидати складали іспит на знання Конституції України, Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Закону України "Про запобігання корупції", та знань у галузі культури.

За результатами іспиту, комісією рекомендовано селищному голові, призначити Фроляк Мар'яну Василівну на посаду головного спеціаліста відділу культури, духовності та туризму, а Фризюк Надію Володимирівну та Равлюк Марію Дмитрівну  рекомендовано до зарахування в кадровий резерв Заболотівської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису