Шукаєте роботу під час війни або хочете просувати свої товари та послуги в соціальних мережах? Тоді вам до нас!

  • 575

Заболотівська селищна рада спільно з SMM-фахівцем Віталієм Лещенко, який змушений був покинути свою домівку під час війни, а зараз проживає на території нашої громади та хоче поділитись своїми знаннями та досвідом, бути корисним в цей  нелегкий час, запрошують  всіх бажаючих пройти курс по таргетованій рекламі на безоплатній основі.

Це чудова можливість освоїти з нуля нову професію, яка дає змогу працювати онлайн будь-де, не потребуючи для цього спеціальної освіти. А для підприємців - просувати свої товари чи послуги в соціальних мережах.

Таргетована реклама - це один з ключових інструментів в онлайн-маркетингу, який дає змогу підібрати цільову аудиторію по заданим параметрам і показувати ій рекламу в соціальних мережах.

Простими словами - вся реклама, яку ви бачите в Інстаграм, Фейсбук, ТікТок, Ютуб налаштовується за допомогою таргетингу.

Для навчання обов'язково потрібен ноутбук, інтернет та базове розуміння соціальних мереж. Курс буде проходити в м. Заболотів, 3 рази на тиждень, орієнтовно у вечірній час (повідомимо додатково).

Всіх бажаючих просимо заповнити форму: 

https://bit.ly/37oaXHZ