Заболотівська селищна рада спільно з волонтерами всебічно допомагають внутрішньо переміщеним особам.

  • 418

Фото без описуВже понад місяць триває війна України із  агресором.  Це зумовило прибуття на територію Заболотівської громади понад 1600  переміщених осіб. Завдяки добродушності, щедрості наших земляків, які окрім того, що прихистили  внутрішньо переміщених осіб  у своїх домівках, ще й діляться з ними  тим, що мають самі. Але ці резерви не безкінечні.Тому, відділ соціального забезпечення населення та захисту прав дітей Заболотівської селищної ради   з прибуттям першої переміщеної особи на Заболотівщині розпочав роботу з вивчення потреб цих осіб та задоволення цих потреб за рахунок людей доброї волі..

З метою взаємодії влади та громадськості з питань надання натуральної допомоги внутрішньо переміщеним особам налагоджено співпрацю з   рядом благодійних, громадських, релігійних   організацій, волонтерами, які перебувають за межами України.

Загалом, станом на даний час натуральну допомогу  вже надано  понад 600 внутрішньо переміщенім особам.

При цьому, допоки держава не виплачує допомогу на проживання внутрішньо переміщеним особам згідно з Порядком надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2022 №332, маємо надалі всебічно допомагати цим людям, опікуватися ними.

 Цього разу, завдяки волонтерам  ГО «Добрий приклад» м.Івано-Франківськ та хлопцям з компанії «Buy Car» м.Коломия  вдається задовольняти потреби переміщених осіб у  продуктах харчування, засобах гігієни, дитячому харчуванні, тощо.  

Дякуємо цим людям з широкою душею, повною доброти і чуйності! Спасибі і низький уклін за вашу гідну і безкорисливу працю, постійне бажання допомогти нужденним! Бажаємо, щоб за ваші чисті серця ви отримали багато подарунків долі у вигляді здоров'я, щастя, любові і довголіття.

Спільно ми обов’язково переможемо.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису