Моніторинг та внутрішня оцінки якості надання соціальних послуг на Заболотівщині

  • 618

Працівниками  відділу соціального забезпечення населення та захисту прав дітей Заболотівської селищної ради розпочато проведення моніторингу та внутрішньої оцінки якості надання соціальних послуг шляхом   відвідування підопічних вдома, застосовуючи кількісні і якісні показники якості надання соціальних послуг та анкетування отримувачів соціальних послуг.

Зокрема, 02 травня відвідано отримувачів соціальних послуг с. Тростянець.

З особами, які перебувають на обслуговуванні сектору соціальних послуг проведено співбесіди  з метою отримання відгуків стосовно організації послуги догляду вдома.

Відповідні заходи  триватимуть протягом травня-червня 2022 року.

Крім того, у даному населеному пункті відвідано 2 сім’ї опікунів/піклувальників, на вихованні яких перебуває двоє дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та складено відповідні акти.

Разом з цим, проведено вибіркові перевірки цільового використання державної допомоги при народженні (усиновленні) дитини. Відвідано 6 сімей з дітьми, які отримують державну соціальну допомогу при народженні дитини, фахівцями соціальної роботи складено акти перевірки цільового використання державної допомоги при народженні дитини, де вказуються умови, які створені для виховання та розвитку дитини, наявність у дитини харчування та одягу відповідно до віку та сезону, наявність засобів гігієни, дитячого візка та ліжка тощо.