На Заболотівщині внутрішньо переміщені особи можуть отримати грошову допомогу від ООН

  • 1573

Фото без описуАгентство ООН у справах біженців проводить збір даних для надання своєї допомоги, у тому числі грошової допомоги, людям, які були змушені покинути свої домівки внаслідок воєнних дій з метою допомогти їм задовольнити свої нагальні потреби в тому числі тимчасове житло, їжу та предмети особистої гігієни, аби вони могли оселитися та відновити життя на новому місці.

З  5 травня у селищі Заболотів представники ООН розпочали роботу   з прийняття заяв від внутрішньо переміщених осіб на отримання грошової допомоги.

Подати заявку на отримання  допомоги можна у  приміщенні сесійного залу  Заболотівської селищної ради  за адресою: смт Заболотів, площа Степана Бандери, буд. 3, з 9:00 до 17:00 год. З собою потрібно мати такі документи:

- паспорт;

- ідентифікаційний код;

- витяг про місце реєстрації проживання (у випадку наявності ID-картки);

- довідка ВПО;

- документи, що посвідчують особу дитини;

- номер банківської картки (необхідний для виплати допомоги).

Вся надана інформація є конфіденційною і буде занесена в базу даних УВКБ ООН.

Сума допомоги базується на сумі прожиткового мінімуму прогнозованого на квітень 2022 року та становить 2220 грн. на кожного члена родини. Допомога надаватиметься протягом трьох місяців.

Якщо у вас виникли запитання щодо допомоги УВКБ ООН, або у вас є відгук, пропозиція чи скарга щодо роботи УВКБ ООН та/або його партнерського персоналу, ви можете дзвонити на гарячу лінію УВКБ ООН 0800307711.»