Засідання виконавчого комітету

  • 784

На двадцять першому засіданні виконавчого комітету Заболотівської селищної ради VIII демократичного скликання, яке відбулось 9 травня 2022 року в залі засідань, обговорено ряд важливих питань та прийнято рішення членами виконкому.

Зокрема  Роман Чорнописький - начальник відділу соціального забезпечення та захисту прав дітей доповідав про Порядок компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістились у період воєнного стану, та проживають у Заболотівській територіальній громаді.

 

Щодо визначення обсягу компенсації витрат власника жилого приміщення, що пов’язані з безоплатним розміщенням внутрішньо переміщених осіб доповідав Денис Лукащук – інспектор з питань молодіжної політики та спорту відділу освіти селищної ради.

 

Серед інших питань в.о. начальника відділу культури, духовності та туризму селищної ради - Мар’яна Фроляк, доповідала про оголошення відкритого творчого конкурсу на розробку офіційної символіки селища Заболотів та кожного села Заболотівської територіальної громади.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису