Відбулись змагання "Кубку Заболотівського ЦДЮТ»

  • 1166

23 травня 2022 р. у Заболотівському центрі дитячої та юнацької творчості відбулися спортивні змагання з футболу та волейболу. Участь у змаганнях взяли вихованці позашкільного закладу Заболотівської громади, а це учні Заболотівського, Іллінецького, Троїцького, Балинцівського, Рудниківського ліцеїв під керівництвом тренерів-викладачів: Курилюка Валентина Михайловича, Стефуранчина Андрія Ігоровича, Лукащука Дениса Ігоровича та Гнатюка Ярослава Ярославовича. Варто відзначити, що серед юних спортсменів також є хлопці та дівчата із сімей внутрішньо переміщених осіб.

Розпочався спортивний захід з привітання директора Заболотівського ЦДЮТ Роксолани Михайлівни Вакалюк, яка звернулася до діток та усіх присутніх з побажання миру Україні та віри у перемогу.

Головна мета змагань «Кубку  Заболотівського ЦДЮТ»  − подарувати дітям позитивні емоції, відчуття спортивного братерства та підтримати в непростих умовах сьогодення.

Під час «свята спорту» панував дух здорової конкуренції, волі до перемоги, витримки, наснаги та спортивної міці. Приємно, що юних спортсменів прийшли підтримати батьки.

На завершення турніру Заболотівський селищний голова Петро Маліборський та інспектор-методист відділу освіти, молодіжної політики та спорту Інга Маковійчук привітали усіх учасників змагань, педагогічний колектив закладу та нагородили  кращі команди, гравців, тренерів-викладачів грамотами та кубками. Також Петро Васильович вручив секціям ЦДЮТ спортивний інвентар від ГО «Сильно» та UNICEF Ukraine для занять з дітьми шкільного віку з числа внутрішньо переміщених осіб, які проживають у нашій громаді та навчаються у позашкільному закладі.

Після нагородження усі діти частувалися смаколиками та солодкими напоями, які люб’язно надали меценати закладу – директор Заболотівського комунального ринку Сергій Лукінчук та підприємець Володимир Горук.

Директор Заболотівського ЦДЮТ - Роксолана Михайлівна зазначила, що такі змагання у важкий для нашої держави час дають змогу відгородити дітей від страшних подій, але водночас прививають патріотизм, популяризують спорт, пропагують активний та здоровий спосіб життя серед дітей та молоді, формують їх фізично та духовно.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису