Підбиття підсумків акції "За чисте довкілля"

  • 587

На Заболотівщині підбиттям підсумків та відзначення активних учасників завершилась Всеукраїнська акція «За чисте довкілля». Працівники Заболотівського комбінату комунальних підприємств, спільно із активістами та набайдужими жителями кожного населеного пункту громади долучилися до акції та сприяли проведенню робіт з благоустрою територій.

Селищний голова Петро Маліборський, спільно із заступником начальника відділу економічного розвитку, житлово-комунального та дорожнього господарства-Іваном Руриком та начальником Заболотівського ККП - Володимиром Максимюком, 7 червня 2022 року в актовому залі селищної ради подякували всім учасникам за співпрацю та підтримку у проведенні заходів із благоустрою.

Петро Васильович відзначив грамотами за сумлінну працю, активну життєву позицію, виконання великого обсягу робіт з благоустрою та санітарного впорядкування території Заболотівської ТГ, а також  участь у всеукраїнській акції "За чисте довкілля" всіх її учасників. А найбільш активним працівникам вручено цінні подарунки – знаряддя праці.

« Дякуємо за чисте довкілля»!!!

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису