Кубок пам'яті Богдана Франчука

  • 611

13 червня 2022 р. в селі Ганьківці вже всьоме відбувся турнір – «Кубок пам'яті Богдана Франчука». Сім років тому Богдан Франчук, один із найактивніших юнаків села, трагічно помер. За активну громадську позицію, щодо всіх заходів, які проводилися односельчанами та віддаючи шану і повагу Богдану, громадськість села дала назву місцевому футбольному стадіону на його честь та запровадила місцеві щорічні футбольні змагання.

В турнірі за кубок пам'яті Богдана Франчука взяли участь чотири футбольні команди: с. Ганьківці, с. Задубрівці, команда селища Заболотів "Стара сеньйора", команда юнаків з м. Снятин. Перед початком турніру до учасників футбольної звитяги звернувся духовний пастор села  Ганьківці отець Василь, який благословив всіх  учасників турніру, а також прозвучала спільна молитва за здоров'я воїнів, які захищають країну на східному фронті.

З вітальним словом до учасників турніру звернувся інспектор з питань молодіжної політики та спорту відділу освіти Заболотівської селищної ради Денис Лукащук та депутат селищної ради Василь Жураківський, побажавши перемоги. В результаті футбольних змагань команди зайняли такі місця: Ф/К с. Ганьківці - 3 місце, Ф/К "Стара Сеньйора" - 2 місце, а володарем перехідного «Кубка Пам'яті» став Ф/К с. Задубрівці. Також журі турніру визначило кращого футбольного захисника турніру, кращого нападаючого, кращого воротаря та наймолодшого учасника турніру, які були нагороджені грамотами від імені Заболотівського селищного голови Петра Маліборського.

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису