Привітання з Днем Незалежності України!

  • 566

Незалежність це – найвагоміше надбання, здобуте наполегливою боротьбою і невтомною працею, омріяне в думках численних поколінь багатовікової історії свободолюбної нашої країни.

Зараз Україна переживає найбільш складний період з моменту здобуття Незалежності. В умовах збройного протистояння ми захищаємо свій вибір жити вільно, на власний розсуд у своєму домі.

Нам знову доводиться виборювати власну незалежність. Ми не маємо права її втратити, а зобов’язані виправдати надії наших великих попередників та збудувати державу такою, щоб наші діти та внуки могли гордитися нею, живучи в у єдності, гармонії та достатку.

Тільки об’єднавши зусилля всього суспільства ми зможемо відстояти Незалежність, досягти економічного зростання, забезпечити справжній розквіт України як успішної держави заможних громадян.

Увесь світ визнав нашу державу суверенною.

Здобудемо перемогу та будемо дотримуватися обраного власного курсу розвитку, відстоюватимемо свій європейський вибір та загальнолюдські демократичні цінності.

Майбутнє України, примноження її здобутків, зміцнення державності залежить від кожного з нас, нашої націленості на боротьбу, патріотизму та наполегливої праці. Нас не зламає жоден ворог, бо наша сила – у нашій єдності!

Нехай це свято, День Незалежності України, вселяє гордість за величний український народ, нашу країну, об’єднує всіх українців, дарує усім нам світлі надії, щоденні звершення та впевненість у завтрашньому дні.

З Днем Незалежності України!

Заболотівський

селищний голова     Петро МАЛІБОРСЬКИЙ

Фото без опису