Серпнева конференція педагогів «Освіта Заболотівщини в умовах воєнного стану»

  • 1243

26 серпня 2022 року в Заболотівському ліцеї відбулась серпнева конференція педагогів «Освіта Заболотівщини в умовах воєнного стану».

В її проведенні взяв участь селищний голова Петро Маліборський, який подякував присутнім за їхню роботу у нелегкий час і відданість своїй справі.

«Ми прагнемо, щоб колектив освітян став однією родиною заради досягнення спільного результату, успіху, від якого залежить і наша життєва дорога, і майбутнє наших дітей.»

У свою чергу, педагоги висловили слова вдячності, за вагому фінансову та матеріальну підтримку від керівництва громади протягом минулого навчального року.

Виступи розпочались із звіту начальника відділу освіти Іванни Марчук за 2021/2022 навчальний рік.

Щодо особливостей організації освітнього процесу у воєнний час, а також про дистанційне та змішане навчання доповідала директор Балинцівського ліцею ім. Ярослава Барнича Галина Гушул.

Директор Іллінецького ліцею Микола Медвідчук доповів про організацію національно-патріотичного виховання для формування патріота України в доступному і безпечному освітньому середовищі в умовах сьогодення.

Про психологічну підтримку учасників освітнього процесу розповіла практичний психолог Заболотівського ліцею Галина Танасійчук, виступивши з доповіддю на тему «Життя під час війни – війна під час життя».

Щодо практичного досвіду участі у сертифікації 2021 доповідала учитель початкових класів Троїцького ліцею Наталя Курилюк.

Іванна Олексюк - директор Олешківської гімназії, розкрила ключові виклики НУШ – від теорії до практики та перехід до нового Державного стандарту базової середньої освіти 5-го класу Нової української школи.

Про фізичне виховання і спорт у закладі позашкільної освіти в умовах воєнного стану доповідала директор Заболотівського центру дитячої та юнацької творчості Роксолана Вакалюк.

Педагоги підвели  підсумки минулого навчального року та визначали пріоритетні завдання на наступний  рік.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису