Безкоштовні вебінари та групи психологічної підтримки (онлайн) від ГО «Інститут психології здоров’я»

  • 547

Інформуємо, що ГО «Інститут психології здоров’я» проводить безкоштовні вебінари та групи психологічної підтримки (онлайн) для дітей та батьків, внутрішньо переміщених осіб.

Зокрема, у вересні заплановано проведення наступних заходів:

- вебінар на тему «Провина того, хто вижив». Більше інформації про захід та форма реєстрації знаходяться за посиланнням: https://fb.me/e/2bFgETGA6.

- кожного тижня проходять безкоштовні групи підтримки (онлайн) для дорослих, батьків, для людей, які вимушені були переїхати в іншу країну та ВПО.

З усіма групами підтримки можна ознайомитись на сторінці: https://www.facebook.com/InstituteofHealthPsychology/events/?ref=page_internal.

Також в Національному центрі психологічної підтримки у скорботі проводяться групи психологічної підтримки для людей, які втратили близьких та для родин, в кого рідні зниклі безвісті або перебувають у полоні.

 

Допомога надається очно в регіональних центрах та онлайн на платформі ZOOM. Вся психологічна допомога у групах підтримки надається безоплатно Інститутом Психології Здоров’я. Для того, щоб взяти участь у групі підтримки, необхідно зареєструватися на сайті: https://psyaid.center/support-groups/.