Привітання з Днем дошкілля

  • 506

Фото без описуПрофесія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від більшості глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива і натхненна праця, що збагачує світ мудрістю і милосердям На плечі вихователя  покладено одне з найважливіших і відповідальних завдань – виховання наймолодших громадян нашої держави. Саме вони формують особистості, закладаючи у душі дітей усе те, від чого залежить майбутнє українського народу. Дошкільний вік - один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини.

В цей особливий День висловлюємо свою подяку нашим вихователям і всім дошкільним працівникам!

Нехай посмішки ваших вихованців дарують вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя буде наповнене щастям, добром та достатком. Нехай в оселі вашій панують світло і злагода, а в серці – добро і мудрість.

Бажаємо міцного здоров’я, сил і натхнення, нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов’ю. Зі Святом!

Заболотівський селищний голова                 Петро МАЛІБОРСЬКИЙ

Фото без опису