Відбувся молебень біля Хреста тверезості в центрі Заболотова

  • 363

За ініціативи руху "За тверезий спосіб життя" сьогодні, 27 вересня 2022р. в центрі смт. Заболотів проведено молитву за узалежнених та за мир в Україні. В молитві взяли участь жителі громади та працівники Заболотівської селищної ради. До присутніх з повчальним словом звернувся о. Ярослав Стефюк - голова організації "За тверезе життя".

«Окрім ворога на фронті маємо ворога, який може нас спокусити щодня. Як там наші хлопці отримують перемогу на фронті, так ми тут в тилу, дбаючи про душу, маємо давати відсіч ворогу дияволу. Який чигає на людину кожного дня аби знівечити її життя. Тож сьогодні, у третю річницю поставлення даного хреста,  у це величне свято Воздвиження Чесного Животворящого Хреста, просімо у Бога перемоги для України і перемоги над дияволом.»

Селищний голова Петро Васильович закликав не боятись змін, не боятися творити добро для близьких, не боятися брати хрест і йти за Хрестом до перемоги на усіх життєвих фронтах.

Від жителів виступив пан Василь Шиян.

Поблагословив всіх присутніх свяченою водою парох о. Захарій Михасюта аби могти протидіяти злу кожного дня і на кожному кроці.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису