Угорська екуменічна служба допомоги  продовжує свою роботу на Заболотівщині щодо надання матеріальної допомоги переселенцям

  • 2538

Цього тижня, за сприяння відділу соціального забезпечення населення та захисту прав дітей селищної ради, у Заболотові,Угорська екуменічна служба допомоги прийматиме заяви від ВПО на отримання матеріальної допомоги.

Команда УЕСД працюватиме в приміщенні сесійного залу Заболотівської селищної ради 06.10.2022 з 10.00 год. до 17.00 год.(з обідньою перервою 13:00 год.-14:00год.).

Подати заявку на допомогу зможуть переселенці, зокрема:

- ВПО, які переїхали та зареєструвалися протягом останніх 30 днів;

- домогосподарства, які проживають в зонах ведення бойового конфлікту (15 км);

- домогосподарства, які постраждали під час війни (втратили члена сім’ї, чи їхнє майно або господарства були пошкоджені);

- домогосподарства, які проживають в зонах, де збройний конфлікт відбувався протягом останніх чотирьох місяців і вони відповідають соціально-економічним критеріям вразливості;

- ВПО, які переїхали та зареєструвалися більше ніж 30 днів, але відповідають наступним соціально-економічним критеріям вразливості:

* багатодітні сім’ї (3+);

* домогосподарства з одним опікуном (самотня матір, батько і тд);

* домогосподарства з вагітною/годуючою жінкою;

* домогосподарства з людиною з інвалідністю (I та II гр.);

* домогосподарства з літніми особами (60+);

Необхідні документи для реєстрації:

1. Паспорт (український або закордонний).

2. Ідентифікаційний номер.

3. Свідоцтво про народження дітей.

4. Довідка ВПО.

5. Інші підтверджуючі документи.

Реєстрація відбувається під час інтерв’ю зі співробітниками організації і передбачає збір персональних даних про кожного члена домогосподарства. Реєструючись бенефіціар надає згоду на обробку та передачу даних для отримання грошової допомоги.

Сума допомоги:

Сума виплати складає 6660 грн. (одноразова виплата за 3 місяці) шляхом переказу Union. Допомогу можна буде отримати у відділенні банку, Укрпошти чи Нової Пошти (котрі співпрацюють з WU), або переказати на особисту банківську картку.

Фото без опису