Привітання до Дня захисників та захисниць України!

  • 99

 

14 жовтня, в християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, українці святкують День захисників і захисниць України, День козацтва та День створення Української Повстанської Армії

Наш спокій, мирне небо над головою, затишок вдома щодня оберігають тисячі людей. Це мужні військові, наші чоловіки, брати, кохані й жінки, які бережуть Україну. Мужність, героїзм, самовідданість захисників нашої держави – неоціненні.

Наші воїни, захищаючи суверенітет і непорушність кордонів України, зміцнюють віру народу у стабільний, гармонійний розвиток країни, надихають на плідну працю і наповнюють серця почуттям гордості. Це свято символізує любов і шану людей до захисників рідної землі, до тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності нашої держави.

Щиросердечно вітаємо шановне товариство ветеранів війни та військової служби, учасників бойових дій та антитерористичної операції, учасників українського визвольного руху із святом, святом, що увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі – із Днем захисників та захисниць України .

В цей святковий день щиро бажаю, щоб Пресвята Богородиця оберігала усіх нас, Україну, берегла життя наших захисників. Віддаючи данину вдячності вашій непохитній вірності, військовому обов’язку, особистій відвазі, бойовому братерству щиро бажаю кожному з вас міцного здоров’я, миру, благополуччя, невичерпної енергії, віри, незламної волі до перемоги та щасливого довголіття.

 

З повагою

Заболотівський селищний голова      Петро МАЛІБОРСЬКИЙ