День працівників сільського господарства України

  • 118

    Від самого ранку до пізньої ночі аграрії та фермери України невпинно працюють, забезпечуючи країну всім необхідним. Особлива дяка Вам в такий нелегкий час. Без жодних вагань Ви працюєте  важкою і клопіткою працею.

    Україна обдарована родючими землями та ідеальними умовами для створення якісного продукту. Деякі навчаються на агрономів у вищих навчальних закладах, а деякі ціле життя працюють на полях і фермах. Тому вітаємо всіх зцим святом. Бажаємо Вам здоровя, многих і благих літ ще багато років працювати на нашій неймовірній землі.

    З повагою селищний голова Петро Маліборський.

ЧОМУ ВАЖЛИВИЙ ЦЕЙ ДЕНЬ? 

  1. Сільське господарство не тільки забезпечує продуктами харчування населення, а також є важливою галуззю країни. За підрахунками експертів, у близькому майбутньому Україна зможе значно збільшити експорт продуктів сільського господарства.
  2. Звичайно, для цього потрібні неабиякі зусилля працівників цієї галузі, але, на жаль, все більше молоді виїжджає в місто. Агрокомплексам не вистачає професійних спеціалістів, саме тому важливо залучати молодь та заохочувати наявних працівників.
  3. День працівників сільського господарства стає чудовим способом, щоб показати громадянам позитивні зміни у галузі, нові досягнення. Без сумнівів, ця подія має велике значення не тільки для аграріїв, а й для всієї держави.

Фото без опису