Співпраця з Міжнародним Фондом Охорони Здоров’я та Навколишнього Середовища «Регіон Карпат» має добрі плоди

  • 413

   В цей нелегкий час спротиву України російській агресії, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі роблять все, щоб забезпечити усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує.  Вже стає хорошою традицією надання допомоги Міжнародним Фондом Охорони Здоров’я та Навколишнього Середовища «Регіон Карпат» внутрішньо переміщеним особам, які проживають на території Заболотівської громади, відповідно до їх потреб, визначених Відділом соціального забезпечення населення та захисту прав дітей селищної ради.
   Сьогодні благодійники привезли твердопаливний обігрівач та памперси для потреб  ВПО – осіб похилого віку та людей з інвалідністю, які проживають  КНП Заболотівської селищної ради «Заболотівська багатопрофільна лікарня».
Крім того представники  понад 100 сімей ВПО, які проживають у приватному секторі громади, отримали  термоси, рушники, кухонні набори, постільну білизну, сонячні лампи, ковдри, гігієнічні набори, матраци, розкладачки, подушки, спальні мішки. 
   Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять для тих, хто чекає допомоги, доплюсовуються в карму тих, хто її надає.  Висловлюємо слова щирої вдячності всьому колективу Міжнародного Фонду Охорони Здоров’я та Навколишнього Середовища «Регіон Карпат». Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.
   Дякуємо за турботу і підтримку та Ваші щирі і чуйні серця. 
КОЛЕГИ  ПЛІДНО ПРАЦЮЙМО НАДАЛІ! РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!»

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису