«Допомога в рамках проєкту «Надання матеріальної допомоги постраждалим внаслідок війни в Україні, шляхом забезпечення їхніх першочергових потреб»

  • 169

Співпраця органів місцевого самоврядування з благодійними організаціями є невід’ємною складової якісної та всеохоплюючої допомоги для внутрішнього переміщених осіб та інших найбільш вразливих верств населення.

Заболотівська селищна рада дуже цінує співпрацю з Міжнародним Фондом Охорони Здоров’я та Навколишнього Середовища «Регіон Карпат» NEEKA та висловлює свою вдячність за постійну допомогу.

В рамках проєкту «Надання матеріальної допомоги постраждалим внаслідок війни в Україні, шляхом забезпечення їхніх  першочергових потреб» Міжнародного Фонду Охорони Здоров’я та Навколишнього Середовища «Регіон Карпат» NEEKA спільно з SlovakAid та People in Need 29 листопада, внутрішньо переміщені особи, які проживають на території Заболотівської громади, в черговий раз отримали гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. До складу продуктового набору входять овочі і фрукти, крупи, консерви і напої (кава, чай, какао).  Охоплено 52 сім’ї, які складаються з трьох і більше осіб.

Працюймо й далі  задля підтримки потребуючих громадян!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису