Проведено підсумкові засідання комісій, які діють при виконавчому комітеті Заболотівської селищної ради, у 2022 році

  • 304

08 грудня 2022 року під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради та адміністративних послуг Оксани Прокоп’юк,  керуючого справами  (секретаря) виконавчого комітету  селищної ради  Дмитра Савича проведено підсумкові засідання:

-  комісії з питань захисту прав дитини Заболотівської селищної ради

- Міжвідомчої ради з питань сім’ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми Заболотівської селищної ради;

-  комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Заболотівської селищної ради;

-   комісії з питань опіки і піклування над недієздатними особами Заболотівської селищної ради;

- комісії з питань надання одноразової грошової допомоги громадянам, які проживають на території Заболотівської селищної ради

Розглянуто   питання:

  1. Про захист прав і законних інтересів дітей на території Заболотівської громади  протягом 2022 року.
  2. Про надання дозволу на реєстрацію місця проживання дітей без згоди батька, які проживають с. Балинці.
  3. Про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дитини, позбавленої батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.
  4. Про проведення щорічної Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» з 25 листопада до 10 грудня 2022 року на території Заболотівської селищної ради.
  5. Про підведення підсумків роботи у сфері запобігання насильству в сім’ї і протидії торгівлі людьми за 2022 рік.
  6. Про здійснення перереєстрації громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Заболотівської селищної ради.
  7. Про доцільність призначення жителя селища Заболотів опікуном тестя, жителя селища Заболотів, який згідно висновку судово-психіатричного експерта не здатний усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними.

На засіданні комісії з питань надання одноразової грошової допомоги громадянам, які проживають на території  Заболотівської селищної ради, розглянуто  23 звернення жителів громади.  В першу чергу  розглядалися звернення  учасників АТО/ООС,  військовослужбовців ЗСУ в тому числі поранених   та членів їх сімей,  членів сімей  військовополонених, загиблих та зниклих безвісти, які проживають на території громади, інших осіб, які опинилися в надзвичайно скрутному становищі та потребують  такої грошової допомоги.

За результатами засідань, членами комісій прийняті обгрунтовані рішення, які будуть передані на затвердження виконавчому комітету селищної ради.

Фото без опису

 

Фото без опису