Допомога від Міжнародної Організація з Міграції (МОМ)

  • 227

 З початком повномасштабної війни 24 лютого 2022 року та введенням воєнного стану місцеве самоврядування постало перед новими викликами з якими було б важко справитись без активної співпраці з різноманітними благодійними організаціями. Пошук нових партнерів, які готові безкорисливо  та всеохоплююче допомагати  найбільш вразливим верствам населення триває постійно.

За активного сприяння відділу соціального забезпечення населення та захисту прав дітей селищної ради на початку нового 2023 року в громаді починає роботу Міжнародна Організація з Міграції (МОМ).  Так, 04 січня 2022 року благодійники привезли в  КНП Заболотівської селищної ради «Заболотівська багатопрофільна лікарня» 25 Вed ridden kits with hygienic products/Постільні набори з гігієнічними засобами  на загальну суму майже 116 тисяч гривень для задоволення двомісячних потреб  ВПО – осіб похилого віку та людей з інвалідністю, які проживають в цій установі.  

Висловлюємо вдячність Голові Представництва МОМ в Україні п. Ану Нгуєну, працівникам МОМ: Євгенії Коваленко, Тарасу Яворському за надану допомогу.

Це лише початок. Сподіваємось надалі охопити допомогою  інші соціально незахищені категорії населення, які проживають на Заболотівщині.