Товариством Червоного Хреста України проводиться верифікація даних серед осіб, що розмістили у себе ВПО та подали заяву на компенсацію

  • 817

Повідомляємо, що Товариством Червоного Хреста України запроваджено верифікацію даних серед осіб, що розмістили у себе ВПО та подали заяву на компенсацію.

Аби переконатися у правильності наданої інформації, Товариство Червоного Хреста України проводить вибіркову перевірку даних осіб, які повинні отримати компенсації витрат за розміщення ВПО у відповідний місяць починаючи з вересня 2022 року по грудень 2023 року.

Верифікація особистих даних проводиться через спеціальну вебсторінку Товариства Червоного Хреста України, посилання на яку приходить через SMS окремо кожному заявнику на компенсацію витрат за розміщення ВПО та/або дзвінків.

         З 16.01.2023 року працівники call-центру  вибірково  будуть телефонувати  особам, які подали заяву на отримання компенсації за розміщення внутрішньо переміщених осіб у жовтні 2022 року, з метою  перевірки правдивості інформації, зазначеної у заяві.  Після проведення вибіркової верифікації буде здійснено виплату компенсації за жовтень 2022 року тим особам, які підтвердять правдивість поданої інформації

Фото без опису