Проведено нараду з керівниками закладів освіти громади

  • 247

03.02.2023 під головуванням селищного голови Петра Маліборського, за участі заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань та соціальної політики Романа Чорнописького,   начальника відділу освіти, молодіжної політики та спорту селищної ради Іванни Марчук, заступника начальника фінансового відділу селищної ради Олега Лукащука проведено робочу зустріч з керівниками закладів освіти  громади.

Обговорено питання створення на Заболотівщині опорних закладів та їх філій відповідно до  Положення про освітній округ і опорний заклад освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 червня 2019 року № 532.

Створення опорних шкіл не варто боятися, адже це один із механізмів реформування системи загальної середньої освіти,  мета якого — забезпечити дітям рівні можливості доступу до якісної освіти від кваліфікованого вчителя у відповідно створених умовах освітнього середовища.

«Дітям потрібна якісна освіта, щоби вони в майбутньому стали успішними. Створення опорних шкіл є дієвим кроком назустріч дітям»,- зазначив  селищний голова, підбиваючи підсумок наради.