Відбулася робоча зустріч стосовно формування військових частин відповідно до наказу Головнокомандувача Збройних Сил України

  • 606

14 лютого в конференцзалі Заболотівської селищної ради проведено спільно з представниками ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області, територіального центру комплектування та соціальної підтримки  зустріч з провідними спеціалістами (діловодами) нашої громади щодо якісного виконання завдань стосовно формування військових частин відповідно до наказу Головнокомандувача Збройних Сил України та виконання конституційного обов’язку – захисту держави від агресора.

Участь у зустрічі взяли Савич Дмитро - керуючий справами виконавчого комітету, Роман Чорнописький - заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань та соціальної політики, начальник другого відділу Коломийського РТЦК та СП Юрій Фербей та заступник начальника Коломийського районного відділення поліції Василь Васкул.

Вони донесли до присутніх інформацію про формування окремого стрілецького батальйону, який має стати надійним щитом в обороні України, а також формування додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Ці підрозділи складатимуться із вмотивованих патріотів України, котрі хочуть якнайшвидше звільнити нашу землю від ворога.

Якщо ви бажаєте взяти участь у звільненні українських територій від російських окупантів, — приєднуйтесь до лав ЗСУ та  штурмових бригад.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису