Сьогодні з особливою тяжкістю та болем в серці хочеться згадати про сьогоднішню річницю з початку повномасштабного вторгнення , яке почалось в 2022 році.

  • 162

Ця подія на завжди залишиться в пам'яті всіх, хто її переживав.
Але навіть у цьому жахливому акті вторгнення, ми можемо побачити справжній героїзм та відвагу людей, які стояли на захист своєї держави .

Безумовно, вони були виснажені та напружені всім виром подій , який їх оточував , проте все ж змогли захистити своїх братів та сестер, своїх дітей та рідних.
На річницю цієї події, ми згадуємо про тих, хто віддав своє життя у цій війні, тих, хто продовжує боротися за нашу свободу та незалежність. Ми пам'ятаємо про кожного, хто стояв на передовій, про кожного, хто займався активною гуманітарною допомогою та частковою реконструкцією наших міст та сіл, а також реконструкцією нашої енергетичної системи.


Це не просто дата в історії нашої країни, це дата, яка нагадує нам про нашу силу та нашу спроможність долати найважчі перешкоди , що зустрічають нас на шляху . Ми можемо стати ще сильнішими та працювати разом, щоб забезпечити безпеку та процвітання нашої країни.

Цього року ми стали тими , хто взяв на себе кредо захисників цілої Європи , а також світу та надихнули багатьох на мужність в своїх вчинках , на те , що не варто боятись та на те , що разом - ми все пройдемо .
На цій річниці ми також згадуємо про тих, хто втратив своїх близьких та друзів в цій війні. Нехай наші спогади про них дадуть нам поштовх , щоб  діяти та робити нашу неньку Україну ще кращою. Вони назавжди залишаться в наших серцях та ми будемо завжди пам'ятати їх з гордістю та вдячністю , яку неможливо буде вичерпати .
Варто пам‘ятати , що наскільки б страшним не був ворог і наскільки б важко нам не було , ми зможемо пройти все разом , тому що : ми суверенна держава , ми етнічно різноматітна держава , ми єдині . 
Ми - Україна !

Фото без опису