У Хлібичині будується тенісний корт

  • 744

З року в рік в громаді з’являється все більше можливостей  для активного відпочинку та занять різними видами спорту.

Так, за ініціативи нашого земляка  Ворощука Віктора Миколайовича будується новий спортивний об’єкт – тенісний корт, який не тільки слугуватиме юним спортсменам громади та місцевим тенісистам-аматорам, а і дозволить проводити  турніри різних  рівнів.

Великий теніс  на Заболотівщині є новинкою, але відкриває і нові перспективи. Вже зовсім скоро після появи такого об’єкта , бажаючих зайнятися  тенісом  точно стане у рази більше, адже ми знаємо, що такі об‘єкти працюють як своєрідні магніти, які мотивують  людей.

Приємно розуміти, що такі комплекси будують не тільки за гроші з бюджету,  а люди власноруч створюють осередки для розвитку. Дякуємо Віктору Миколайовичу за активну позицію у  розбудові спортивної інфраструктури у Заболотівській селищній територіальній громаді, незважаючи на важкий час. Поява такого об‘єкта – це радість не лише для тих, хто полюбляє спорт, а й приємна подія для всіх, хто вболіває за розвиток Заболотівщини.

Зі свого боку старатимемось підтримувати такі ініціативи, всебічно сприяти  тим, хто не стоїть на місці, а  створює додатковий простір для руху вперед.