День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування.

  • 299

Щорічно третьої неділі березня Україна відзначає День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування. Цього річ ця дата святкування припадає на 19 березня.

Сфера комунального господарства завжди була вагомою в житті суспільства та є однією з головних сфер, яка забезпечує комфортні умови життя тисячам людей. Це, насамперед,  тепло, світло, вода в будинках, школах, садочках, лікарнях, а ще – благоустрій і краса наших міст, селищ та сіл. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак і запорука їх хорошого настрою, гарного самопочуття та комфортного життя в цілому.

Сьогодні в Заболотівській селищній раді відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування.

Захід розпочався з привітальних слів селищного голови Петра МАЛІБОРСЬКОГО,  виконуючого обов’язки начальника відділу економічного розвитку, житлово-комунального та дорожнього господарства селищної ради Івана РУРИКА та нагородження працівників Комунального підприємства «Заболотівський комбінат комунальних підприємств», які щоденно забезпечують якісні умови життя мешканців Заболотівщини, грамотами Департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Заболотівської селищної ради.

«Ваша повсякденна праця починається у той час, коли більшість жителів громади ще не прокинулась. Ваша робота – це чистоті вулиці, затишні двори та охайні під’їзди, стабільна робота селищних мереж водопостачання, підтримання благоустрою та розвиток житлового фонду, належний стан доріг та пішохідних зон.

Отож, з нагоди професійного свята прийміть наші найщиріші вітання! Міцного вам здоров’я, хорошого весняного настрою та наснаги, щастя, світлого майбутнього та благополуччя вашим сім’ям та родинам, успіхів у нелегкій, але важливій і потрібній роботі.

Разом, спільними зусиллями, ми подолаємо всі негаразди і зробимо нашу громаду та нашу країну в цілому гарною, квітучою і процвітаючою. Дякую всім за щоденну напружену працю!» - зазначив селищний голова.

До вітальних слів долучилися директор Комунального підприємства «Заболотівський комбінат комунальних підприємств» Віталій МАРЧУК та голова профспілкового комітету комунального підприємства Ганна Танюк, які наголосили про вагомий особистий внесок кожного працівника в роботу підприємства і подякували їм за добросовісне виконання поставлених перед ними завдань.

За багаторічну і наполегливу працю та з нагоди професійного свята працівники комунального підприємства також були відзначені грамотами та подяками Комунального підприємства «Заболотівський комбінат комунальних підприємств» та профспілкового комітету.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису