«XVІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги»

  • 148

«Мої права: разом до перемоги» - під такою назвою розпочинається XVI Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків, з нагоди Міжнародного дня захисту прав дітей. Мета конкурсу – привернути увагу до порушених прав українських дітей, що постраждали від російської повномасштабної збройної агресії проти України.

До участі у конкурсі запрошують учнів закладів загальної середньої освіти, в тому числі й тих, що проживають наразі за межами України.

Оцінюватимуть роботи конкурсантів державні та громадські діячі, вчені, митці, представники правничих видань та міжнародних організацій. А переможці конкурсу отримають цінні подарунки та відзнаки.

Організатором виступають Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення разом з Українською молодіжною правничою асамблеєю, а також з Благодійним фондом «Об’єднання світових культур» та Українською асоціацією підтримки творчої молоді.

Для участі у Конкурсі необхідно до 1 травня 2023 року надіслати конкурсну роботу (малюнок) разом з заявкою в електронному варіанті (у відсканованому форматі, JPEG), на електрону адресу uccplec@gmail.com (обов’язково зазначити в темі – «Мої права»).

До конкурсної роботи обов’язково подається заявка у довільній формі в форматі WORD (із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові конкурсанта, дати народження, контактного телефону, електронної адреси, місця проживання, контактної інформації законних представників, повної назви закладу загальної середньої освіти, назви номінації, назви конкурсної роботи). Будь-яке офіційне оформлення (засвідчення печаткою чи подання заявки на бланку навчального закладу) не вимагається.

Контактні дані Всеукраїнського організаційного комітету (https://www.facebook.com/UkrainianCoordinationCenter) – uccplec@gmail.com, голова організаційного комітету - Сошников Антон Олександрович.