Відбувся конкурс на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Заболотівської селищної ради

  • 1372

Відповідно до  Поряду  проведення конкурсу  на визначення опорного закладу освіти Заболотівської селищної ради, затвердженого  рішенням  селищної ради від 24.06.2021 №180-6/2021, розпорядження селищної ради від 09.02.2023 №15-А «Про проведення конкурсу  на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Заболотівської селищної ради» 28 березня 2023 року під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань та соціальної політики Романа Чорнописького відбулося засідання комісії з визначення опорного закладу загальної середньої освіти Заболотівської селищної ради.

 

До участі в роботі комісії був запрошений селищний голова Петро Маліборський, який зазначив, що на сьогодні, заклади загальної середньої освіти можуть отримувати додаткову державну підтримку на модернізацію та створення нового освітнього простору. Однак, такі заклади у першу чергу, мають мати статус опорних (опорних шкіл). Селищна рада, детально вивчила питання створення опорних закладів,  врахувала думку всієї освітянської спільноти громади, батьків, та прислухалася до неї. 

 

Секретар комісії,  головний спеціаліст відділу освіти, молодіжної політики та спорту селищної ради Юзюк Галина Василівна, повідомила, що до  конкурсної комісії подали відповідні заявки три заклади загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Заболотівської селищної ради, а саме: Заболотівський ліцей, Іллінецький ліцей та Балинцівський ліцеї ім. Ярослава Барнича.

 

Члени комісії, розглянувши подані документи, заслухавши Олександра Вандяка, директора Заболотівського ліцею, Миколу Медвійчука, директора Іллінецького ліцею та Галину Гушул, директорку Балинцівського ліцею ім. Ярослава Барнича, провели відповідне оцінювання навчальних закладів за відповідними критеріями.

 

Отож, за результатами проведеного конкурсу, керуючись чинним законодавством України, комісія прийняла рішення про те, що всі три вищезазначені заклади загальної середньої освіти пройшли конкурсний відбір та стали переможцями конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Заболотівської селищної ради.

 

Вітаємо переможців та бажаємо успіхів у наданні якісних освітніх послуг, адже наші діти цього заслуговують!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису