Учні Балинцівського ліцею ім. Я.Барнича отримали змогу займатися улюбленим видом спорту

  • 1420

Настільний теніс – цікава та видовищна гра, як для дорослих, так і для дітей. Гравці в настільний теніс вирізняються спритністю та відмінною фізичною формою. Це й не дивно, адже темп гри постійно змінюється, і при цьому завжди необхідно бути уважним.

Так і спортивна громада села Балинці – активні, ініціативні жителі села знаходять будь-які можливості, щоб розвиватися у настільному тенісі та прививають любов до гри своїм дітям. Неодноразово представники громади – і дорослі, і малі, брали участь у різноманітних змаганнях у даному виді спорту та благодійних турнірах. До речі, на останньому благодійному турнірі з настільного тенісу, який відбувся в Іллінецькому ліцеї, учні Балинцівського ліцею показали одні з кращих результатів.

Але є одне «але»! До цього часу, місцевим гравцям в настільний теніс для того, щоб провести тренування, позмагатись чи просто цікаво та активно провести своє дозвілля необхідно було навідатись до сусідніх сіл, або самотужки шукати місця, де можна пограти в улюблену гру, адже в селі Балинці не було стола для настільного тенісу. Найближчі місця, куди можна було навідатись – це до сіл Бучачки та Трофанівка, в клубах яких є по одному столі для настільного тенісу. Однак, наявність цих столів не може повність задовільнити попит гравців, адже їх чимало.

Враховуючи таку ситуацію, а, також, результати різних змагань та потяг жителів села Балинці до гри у настільний теніс, їх вклад у розвиток даного виду спорту та спорту загалом, Заболотівська селищна рада не змогла залишитись осторонь. Так, було реалізовано одну маленьку мрію невеличкої громади – придбано тенісний стіл, який встановлено в Балинцівському ліцеї ім. Я.Барнича. Відтепер, місцевим жителям не потрібно буде далеко йти, а діти зможуть грати в улюблену гру навіть на перерві між уроками.

Можливо, навіть, серед цих дітей підростає майбутній Чемпіон!

Фото без опису

Фото без опису