Обговорено з освітянами основні аспекти завершення 2022/23 навчального року

  • 640

Напередодні, в залі засідань селищної ради відбулась нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти Заболотівської громади під керівництвом селищного голови Петра Маліборського. Присутніми на нараді були секретар селищної ради Ярослав Джелеп, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань та соціальної політики Роман Чорнописький, голова профспілки працівників освіти Віра Білик,  начальник відділу освіти, молодіжної політики та спорту селищної ради Іванна Марчук,  та інші спеціалісти відділу.
Основні аспекти завершення 2022/23 навчального року та підготовка до нового 2023/24 навчального року, зокрема, до роботи в осінньо-зимовий період – першочергові питання, які розглядалось на нараді. Також, обговорено організацію та проведення заходів з питань безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу на час літніх канікул, внесення змін до мережі розпорядників та одержувачів коштів місцевого бюджету, особливості формування річного звіту керівника закладу освіти, питання видачі документів про освіту та організації відпусток під час воєнного стану тощо.
Проведена нарада була продуктивною, за результатами обговорень та дискусій вирішені певні поточні питання та дано відповідні доручення для забезпечення належного закінчення та підготовки до нового навчального року.