Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням

  • 192

31 травня у всьому світі відзначається Всесвітній День боротьби з тютюнопалінням та проводяться різноманітні акції з метою пропаганди  здорового способу життя.

Заболотівська громада також долучилася до популяризації здорового способу життя серед населення. Зокрема, спеціалістами відділу соціального забезпечення населення та захисту прав дітей Заболотівської селищної ради спільно з волонтерами було проведено соціально-профілактичну акцію «Обміняй цигарку на цукерку». У ході акції волонтери розповсюджували серед перехожих інформаційні буклети про шкідливість тютюнопаління, а людям, які випалювали цигарку пропонували обміняти її на цукерку.

Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням є ще однією нагодою для усвідомлення небезпеки, яку несе здоров’ю суспільства тютюнопаління, допомоги людям, які бажають позбутися цієї шкідливої звички та пересторога для тих, хто ще не спробував курити.

Це лише символічно волонтери пропонували обміняти дозу нікотину на цукерку. Ми пропонуємо раз і назавжди відмовитись від тютюнопаління та обрати здоровий спосіб життя!

Бережіть себе та своє здоров’я! Курити сьогодні – не модно!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису