Вітання з Днем Конституції України!

  • 140

Шановні земляки! 


Щиро вітаю Вас із визначним державним святом - Днем Конституції України.

Прийняття Основного Закону - величезний крок вперед, який  закріпив правові основи нашої незалежності та навіки закарбував волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі. Саме 28 червня 1996 року Верховна Рада України ухвалила Конституцію України, яка має глибокі корені в історії - так звану Конституцію Пилипа Орлика, що була найпрогресивнішим документом своєї доби. Ухвалення Конституції 27 років тому не менш важлива подія, ніж проголошення незалежності, адже це свідчення зрілості суспільства та нашого глибокого правового коріння.


Сьогодні ми святкуємо день, коли наша країна отримала свій правовий фундамент, який оберігає наші права та свободи. І в такий нелегкий для нас та нашої країни час, щиро віримо в те, наша Конституція завжди буде нашою опорою, а принципи, що ми в ній закріпили, нагадуватимуть нам про необхідність дотримуватися справедливості та гарантуватимуть наш прогрес і процвітання. 


Кожен з нас є частиною великої родини – України! Тож, бережімо нашу Конституцію, вивчаймо її та дотримуймося її норм, сприяючи процвітанню нашої Батьківщини! 
Зі святом Вас усіх! Миру, благополуччя та Перемоги!

 

З щирими вітаннями,
Селищний голова                                                                      Петро МАЛІБОРСЬКИЙ

Фото без опису