На Заболотівщині відзначено День медичних працівників

  • 1026

День медичних працівників – це можливість висловити подяку і повагу за важку працю, витривалість, терпіння і доброту усім працівникам сфери охорони здоров’я. 

Відповідно до Указу Президента України від 13 червня 2023 року №327/2023 «Про День медичних працівників», ураховуючи значення сфери охорони здоров’я та внесок її працівників у забезпечення життєво важливих інтересів людини, суспільства і держави, засвідчуючи відданість медичних працівників справі надання медичної допомоги, збереження здоровʼя та рятування людських життів, День медичних працівників починаючи з 2023 року відзначатиметься щороку 27 липня.

Віднині українські лікарі, які рятують сотні життів, більше не будуть відзначати професійний день із тими, хто щодня вбиває мирне населення. 

27 липня – це  новий день, коли українці віддаватимуть шану героїчним медикам, хоробрим і незламним, які щодня під сиренами та вибухами рятують інших. Цілодобово вони лікують тих, хто цього потребує, вихоплюють із лап смерті поранених, приймають у цей світ нових українців. 

З нагоди професійного свята, сьогодні, медичних працівників КНП ЗСР «Заболотівська багатопрофільна лікарня» та Заболотівської підстанції КНП «Обласний клінічний центр ЕМД та МК Івано-Франківської обласної ради» привітали керівники громади. 

«Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших.   Лікар – це та професія, для якої завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність благородність і професіоналізм. Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію. Низький уклін за сумлінну і невтомну працю та нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям!» - зазначив селищний голова Петро Маліборський.

Висловивши щирі слова подяки за багаторічну, нелегку і кропітку працю, відданість обраній професії та професіоналізм, медиків було нагороджено почесними грамотами, а працівники невідкладної швидкої допомоги отримали нові сумки для медикаментів.

Заболотівська селищна рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус приєднується до привітань та усіх побажань! Бажаємо усім українським медикам безмежного запасу терпіння, ніколи не втрачати надії, завжди слідувати своїм мріям та до останнього вірити у краще майбутнє! 

Разом ми переможемо!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису