В Заболотові презентували книгу «Заболотівщина: сьогодення»

  • 492

15 серпня 2023 року в будинку культури селища Заболотів презентували книгу «Заболотівщина: сьогодення»

Заболотівщина – мальовнича земля Покуття, територіальна громада України на південному сході Івано-Франківської області.

Презентували адміністративно-територіальний та геральдичний довідник по Заболотівській територіальній громаді, котрий вміщує найновішу інформацію про адміністративно-територіальний устрій та геральдику населених пунктів нашого краю. На презентації був присутній автор – інженер-картограф, краєзнавець, наш земляк КОСОВАН Василь Миколайович, який народився в селі Шевченкове.

Книгу надруковано за кошти програми «Книговидання». Ідейним натхненником даного видання є селищний голова Заболотівської громади Петро МАЛІБОРСЬКИЙ. Петро Васильович привітав авторів з новим звершенням, побажав творчих злетів, наснаги, здоров’я та всім нам ПЕРЕМОГИ і розквіту Україні.

Дякуємо за добре слово і Боже благословення отцю Роману ГУМЕНЯКУ.

Дякуємо Богу, ЗСУ за можливість проведення сьогоднішньої події, дякуємо усім, хто долучився до нашого краєзнавчого свята. Щиро бажаємо усім нам миру. Любіть людей, любіть свою вулицю, своє рідне село,селище, район, область, Україну. Адже наша держава це всі Ми, це наші спільні справи і відповідальність перед майбутнім. До нових творчих зустрічей. Слава Україні!