Учасники проєкту «Німецько-український агрополітичний діалог» та представники 8-ми пілотних громад зі всієї України відвідали ТОВ «БЕРГ ФРУТ»

  • 784

В рамках програми семінару-тренінгу «Інструменти діалогу та комунікації в громаді для ефективних рішень її розвитку» представники 8-ми пілотних громад зі всієї України відвідали ТОВ «БЕРГ ФРУТ».

ТОВ «БЕРГ ФРУТ» являється лідером українського ринку та одним з найбільших переробників фруктів в Європі. Підприємство здійснює свою діяльність в селищі Заболотів вже 4 рік та займається переробкою фруктів (яблук) для виготовлення концентрату соку. Кожна 10-та пляшка соку в світі виготовлена з саме з їхнього концентрату.

Зустрів учасників семінару-тренінгу та провів оглядову екскурсію особисто директор підприємства Василь Медвідь. Показавши потужності підприємства, він зазначив, що виробництво ТОВ «БЕРГ ФРУТ» є безвідходним та екологічним, адже готова продукція виготовлена з сировини, що вирощена у регіонах, позбавлених промислового виробництва, із ретельним дотриманням екології садівництва. Жмих після переробки яблук йде на виготовлення пектину, а той, що не підлягає переробці – використовується для опалювання підприємства.

На завершення зустрічі, її учасники мали змогу спробувати продукцію підприємства, а саме концентрат яблучного соку та готові соки, поділитися враженнями та поспілкуватися з директором щодо налагодження можливої співпраці.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису