Проводиться моніторинг стану підготовки закладів освіти до нового навчального року

  • 1272

Традиційно, у серпні, перед початком навчального року, кожний заклад освіти проходить перевірку, демонструє свою готовність до роботи. Відповідно до протокольного доручення селищного голови Петра Маліборського в рамках підготовки до серпневої  конференції   педагогічних  працівників та готовності закладів освіти  до очної форми навчання  в 2023/2024 н.р. 16 серпня здійснено огляд закладів освіти Заболотівської ТГ. В даному заході взяли участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань та соціальної політики Роман Чорнописький,  начальник відділу освіти, молодіжної політики та спорту Світлана Стадник та директор Заболотівського ЦПРПП Віталія Юрійчук.

Тулуківська гімназія, Ганьківський ліцей, Ганьківський  ЗДО «Світанок», Зібранівська гімназія імені Петра Коржа, Зібранівський ЗДО «Кобзарик», Любківська та Шевченківська початкові школи з дошкільними підрозділами демонстрували  покращений  стан матеріально – технічної бази закладів освіти, харчоблоки, їдальні, укриття, спортивні і актові зали, приміщення і території закладів.

Учасники об’їзду відмітили належний рівень підготовки закладів до нового навчального року, в усіх закладах керівники в тісній співпраці працівників та батьківської спільноти провели поточні ремонтні роботи, здійснені заходи з енергозбереження, дотримано санітарно-гігієнічні вимоги, створено комфортні умови для навчання та виховання дітей. В деяких закладах ще продовжуються роботи по підготовці, адже до 1 вересня ще є час.

Вцілому огляд освітніх закладів залишив позитивні враження.

Велика подяка керівникам закладів освіти, педагогічним колективам, батькам, які не залишились осторонь та допомогають у підготовці установ до нового навчального року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису