«Пліч-о-пліч»: Івано-Франківщина задля відбудови села Давидів Брід Херсонської області щотижня направляє необхідні будівельні матеріали

  • 153

Деокуповані населені пункти Херсонщини зазнали значних пошкоджень та руйнувань. Їх жителі, дочекавшись звільнення, попри все прагнуть відновити рідні домівки та вулиці. Івано-Франківщина одна з п’ятнадцяти областей України, яка стала учасником проєкту відновлення громад Херсонщини «Пліч-о-пліч».

Обласною військовою адміністрацією організовано здійснення ремонту житлових будинків, пошкоджених російськими окупантами у селі Давидів Брід Великоолександрівської територіальної громади Херсонської області.

Задля проведення ремонту у село Давидів Брід з Прикарпаття, починаючи з липня цього року, було завезено близько 50 м3 пиломатеріалів із хвойних порід, 1000 м2 металосайдингу і комплектуючих, 900 м2 мінеральної вати, 100 м2 металопластикових конструкцій.

Також за кошти благодійників для відбудови цих будинків було передано 3000 листів шиферу.

Важливо зазначити, що транспорт з цими будівельними матеріалами та конструкціями відправляється з Івано-Франківщини на відновлення у с. Давидів Брід на Херсонщині два рази на тиждень.

Івано-Франківська обласна військова адміністрація підтримує жителів Херсонської області та об’єднує зусилля усіх прикарпатців щоби зробити оселі, понівечені ворогом, знову затишними.

Фото без опису

Фото без опису