Відбувся матч між ФК "Темп Заболотів" та ФК "Студінка"

  • 722

Відбувся матч 2 туру Чемпіонату Івано-Франківської області сезону 2023/2024, група Б в якому на стадіоні  Нептун у Заболотові   команда  ФК "Темп Заболотів" зустрілася з ФК "Студінка". 

"У ці нелегкі для нашої держави часи наш святий обов’язок, не забувати, завдяки кому маємо можливість займатися улюбленою справою – грати у футбол, відпочивати та й просто жити. Дякуємо Богу та Збройним силам України, що 24/7 боронять наш мир та спокій. Поаплодуймо нашим захисникам", - з такими словами до глядачів звернулася  ведуча церемонії відкриття Роксолана Вакалюк.

Капітани команд урочисто підняли Державний прапор України.

Гімн із любов’ю, вірою , із світлою гордістю виконала акапельно з фортепіанним супроводом, учасниця зразкової вокальної студії «Олімпія» Заболотівського будинку культури Софія Верига.

Всі присутні з  глибокою скорботою і шаною хвилиною мовчання вшанували  тих, хто загинув за нашу свободу, наш спокій, хто не повернувся живим із територій воєнних дій  – за славних українській воїнів, які так хотіли принести нам мир і свободу ціною власного життя.

Як і годиться добру справу  розпочали  з молитви та Божого благословення, яку провів отець Захарій.

Далі слово надали Заболотівському селищному голові, людині яка є ініціатором відновлення ФК "Темп Заболотів"  Петру Маліборському. Петро Васильович зазначив  у своєму зверненні до глядачів наступне: "Заболотів – містечко, яке славиться футбольними традиціями. Вболівальники тут є палкими й дуже люблять гру.
Наша основна команда постійно приймала участь у чемпіонатах, кубках області. У 2021 році нам вдалося відродити славні традиції футбольного клубу «Темп» Заболотів. Команда закінчила перше коло на першому місці. Через війну гра зупинилась, і не тільки в нас.
Попри безпекові заходи, запит у людей на відновлення футболу є.
Тому, ми повернули футбол громаді і вдячні усім, хто допоміг:
-    обласній федерації футболу в особі Андрія Бондаренка,
-    головному тренеру та команді «Темп» в особі Мирослава Бортея,
-    працівникам апарату селищної ради Ярославу Джелепу, Роману Чорнопиському, Ігору Печенюку, Світлані Скицько, Денису Лукащуку,
-    будівельнику Михайлу Тафійчуку,
-    керівнику та колективу комунальної служби в особі Віталія Марчука,
-    незрівнянній ведучій Роксолані Вакалюк,
-    солістці студії «Олімпія» Софії Веризі,
-    коментатору і палкому вболівальнику Василю Микитюку  
за підготовку до футбольного сезону.
Бажаємо гідної гри. Пам’ятаймо, що не було б цього, якби не наші сучасні герої – військові Збройних Сил України!
Слава Україні!"

Отож після офіційної частини розпочалась футбольна зустріч.

Попри надзвичайну спеку у  спортсменів відчувалася жага до  перемоги, тож уболівальники мали можливість спостерігати видовищний матч

На жаль, молода команда ФК "Темп" поступилася більш досвідченим суперникам зі Студінки з рахунком 0:2.

Разом з тим, віримо що у хлопців все вийде та бажаємо головному тренеру Мирославу Бортею  та його підопічним надалі лише перемагати!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису