Представлення директора Троїцького ліцею.

  • 2009

04 вересня Заболотівський селищний голова Петро Маліборський  разом із заступником з гуманітарних питань та соціальної політики Романом Чорнопиським, начальником відділу  освіти, молодіжної політики та спорту селищної ради Світланою Стадник     за участі пароха церкви Пресвятої Трійці села Троїця Коломийської єпархії о. Василя Гояна, діловода селищної ради Оксани Садич представили педагогічному колективу  Троїцького ліцею нового директора. 
Новим керівником ліцею став Стефуранчин Андрій Ігорович, який до цього часу працював  у Хлібичинській гімназії. 
Далі гості привітали директора з призначенням на нову посаду та побажали йому успішної роботи у якості керівника навчального закладу, щоб під його керівництвом ліцей всебічно розвивався. Висловили впевненість, що новий директор, молодий, сповнений сил та енергії, спільно з прекрасним і дружнім колективом зможе зробити заклад ще кращим, бо тільки спільною працею можна показати гарні результати. А керівництво територіальної громади буде йому в цьому, безумовно, допомагати.
В свою чергу новопризначений директор Андрій Стефуранчин  подякував за привітання та запевнив, що  докладе усіх зусиль щоб виправдати довіру. 
По завершенню призначення присутні поспілкувались з колективом ліцею та відповіли на поставлені запитання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису