Якщо ти талановитий, то не зволікай – бери участь у Міжнародному онлайн проекті «Creative people 2030»

  • 240

Ви (Ваш родич, сусід, дитина, бабуся, друг) співаєте, танцюєте, граєте на музичному інструменті, ліпите з пластиліну, б’єте певні рекорди, пишете вірші, маєте чудові показники у спорті, ведете свій цікавий відео-блог, започаткували власну підприємницьку справу, маєте хороші навички графічного дизайнера чи будь-які інші навички, послуги, які можете продемонструвати на відео та заявити про них на весь світ?

Тоді це шанс бути почутим, саме для Вас!

 

«Creative people 2030» це загальнодоступна міжнародна онлайн платформа на базі одного з найвідоміших відеохостингів YouTube, для пошуку та популяризації творчих людей різного віку з різних куточків світу.

Даний проект зосереджений на співпраці з територіальними громадами України для подальшої підтримки їх творчих мешканців на світовій арені!

Показавши себе Ви можете знайти: прихильників, нових клієнтів, споріднену душу у вашій справі, колегу, роботодавця, бути почутим професіоналами, які забажають з Вами зв’язатись та співпрацювати, отримати Вашу послугу чи надати Вам свою. Або навіть стати популярним Українцем збільшивши фоловерів на ваших онлайн платформах. Все залежить від сфери послуг чи талантів, які Ви продемонструєте. Головне – зацікавте аудиторію!

 

Термін подання заявок на участь у міжнародному онлайн проекті "Creativе people 2030" вже порозпочався та завершується  31.10.2023! 

 

Відео учасників, які пройдуть перевірку комісії перед їх публікацією, ви зможете знайти на Youtube-каналі за даним посиланням або QR-кодом з зображення вже з 01.10.2023: https://www.youtube.com/channel/UClE4O5QcdY5utS5CDlZCbmw

 

Як подати заявку та надіслати своє відео для участі у даному проекті, читайте у файлі «Інструкція» або відскануйте QR-код з зображення та натисніть «перейти до веб-інтерфейсу».

Можете відразу зареєструватись у хмарному сховищі DropBox бо ми до нього ще повернемось під час надсилання Вашого творчого відео:

https://www.dropbox.com/scl/fo/fddovu3txre00s10y0gzr/h?rlkey=68rncgcc60mga31n42bbbkrsx&dl=0

 

УСПІХІВ!

Фото без опису