НАРАДА З ОСВІТЯНАМИ ГРОМАДИ: ПІДБИТО ПІДСУМКИ РОБОТИ В І СЕМЕСТРІ 2023-2024 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

  • 449

Сьогодні, в сесійній залі селищної ради, за участі селищного голови Петра Маліборського, відбулась нарада з керівниками закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної та інклюзивної освіти.

Традиційно, в кінці року прийнято підбивати підсумки роботи та формувати плани на наступний рік. Так, в ході і цієї наради були підведені підсумки І семестру 2023-2024 навчального року, зокрема, особливу увагу приділено належному обліку трудової діяльності в електронній формі та результатам ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад і конкурсів, про що присутнім доповіли начальник відділу освіти, молодіжної політики та спорту селищної ради Микола Медвійчук та директор Заболотівського центру професійного розвитку педагогічних працівників Віталія  Юрійчук. Також, перед освітянами громади виступила і голова Заболотівської об'єднаної організації профспілки працівників освіти і науки України Віра Білик.

Відповідно до порядку денного наради були обговорені і інші поточні питання роботи закладів освіти, а саме: результати проведення моніторингу харчування в закладах дошкільної освіти, стан проходження курсів щодо організації шкільного харчування та зміни до тарифікації, які вступлять у дію з 01 січня 2024 року. Ключивим питанням заходу стало узгодження дати початку та тривалості зимових канікул в навчальних закладах громади.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису