В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ ПРОХОДИТЬ ТРЕНІНГ «СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ ПРОТИДІЄМО ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ»

  • 175

Цими днями в місті Івано-Франківськ проходить тренінг  на тему «Спільними зусиллями протидіємо торгівлі людьми», які охоплюють голів/заступників та секретарів міжвідомчих рад територіальних громад з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

Участь у заході  взяли й представники Заболотівщини, а саме заступник селищного  голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань та соціальної політики Роман Чорнописький та начальник відділу соціального забезпечення населення та захисту прав дітей селищної ради проходять навчання Володимир Марусик.

Торгівля людьми – це здійснення незаконної угоди, об’єктом якої є людина в цілях комерційної сексуальної експлуатації або примусової праці, це сучасна форма рабства. На сьогодні для українців, в умовах воєнного стану, ризик потрапляння в ситуацію торгівлі людьми як всередині країни, так і за її межами став ще більшим, так як багато громадян переїхали із зони бойових дій в інші регіони або за кордон та шукають нову роботу.

В зв’язку із загостренням цієї ситуації виникає необхідність у підготовці кваліфікованих кадрів підготовлених до роботи із постраждалими від торгівлі людьми особами та для якісної координування роботи в рамках взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми. Проходження такого роду тренінгів є ефективним методом набуття нових знань, підвищення рівня кваліфікації та покращення рівня роботи в даному напрямку.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису