ПРОВЕДЕНО РОБОЧУ ЗУСТРІЧ З НОВИМ ДИРЕКТОРОМ СНЯТИНСЬКОГО УЕГГ ІВАНОМ ДАНИЛІВИМ

  • 365

16 лютого в приміщенні Заболотівської селищної ради відбувся ознайомчий візит нового керівника Снятинського районного управління експлуатації газового господарства, яке віднедавна очолює Іван Данилів.

В ході зустрічі було  акцентувано увагу на основних завданнях та пріоритетах роботи, які стоять перед оператором ГРМ в Заболотівській громаді.

Іван Іванович запевнив, що допоможе колективу налагодити ефективну взаємодію зі споживачами, а також оптимізувати внутрішні процеси в районному управлінні, тим самим забезпечивши якісне надання послуг споживачам громади,  які входять до даного обслуговування.

Керівництво селищної ради донесло новому очільнику питання, які турбують людей, а також вирішили наблизити послуги Снятинського районного управління експлуатації газового господарства до жителів громади, адже незабаром відбуватиметься систематичний прийом громадян працівником даної установи у селищній раді. Про графік прийому  проінформуємо додатково.

Сторони висловили впевненість у швидкому налагодженні роботи та успішному досягненні визначених цілей у подальшій співраці.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису