ІСТОРИЧНА ПОДІЯ ДЛЯ ЗАБОЛОТІВЩИНИ: ВІДНОВЛЕННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ГРИ - БРЕЙН-РИНГ.

  • 670

В Іллінецькому ліцеї  за сприяння та підтримки селищного голови Петра Васильовича Маліборського відбулася історична подія для Заболотівщини: відновлення інтелектуальної гри -  брейн-ринг. 
Тематика гри: "Великі українці. Життєвий і творчий шлях Лесі Українки і Тараса Шевченка". В даному заході прийняли участь 11 учнівських  команд ліцеїв і гімназій нашої громади. Ігри  проходили в три етапи, між якими були змістовні музичні номери юних талантів  Іллінецького ліцею. Атмосфера дійства була цікава і напружена, гра безкомпромісна. 
В результаті інтелектуальних змагань: І місце виборола команда Ганьківського ліцею; II місце - команда Іллінецького ліцею ; ІІІ місце - команда Рудниківського ліцею. Команда-переможець нагороджена кубком інтелектуальних ігор, символом мудрості "Совою". Команди-призери нагороджені грамотами, а всі інші команди - подяками за участь. Дякуємо за гостинність адміністрації Іллінецького ліцею.
Пишаємося  ерудованими та кмітливими учнями Заболотівщини. Бажаємо не зупинятися на досягнутому і підкорювати нові вершини знань! Досягати нових успіхів!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису